Virtualni seminar Hrvatskoga mjeriteljskog društva

METODE UZORKOVANJA I ANALIZE HRANE U LABORATORIJIMA

13.-14. lipanj 2023
 • PODACI O SUDIONIKU

 • Cijena
  285,00 EUR + PDV (25%).
 • PODACI O PLATITELJU

  Ovdje upišite podatke koji trebaju biti na R1 računu
 • Ako ste privatna osoba upišite nulu
 • OPĆI UVJETI

  Kotizacija uključuje:
  - prisustvovanje predavanjima

  Seminar se održava online

  Seminar je otvoren za fizičke prijave do popunjenja. Posljednji je dan za sve prijave 8. lipnja 2022. Organizator zadržava pravo otkaza seminar u slučaju slaboga zanimanja polaznika.

  Popusti
  Za članove HMD-a odobrava se popust od 10 %.

  Trajanje i bodovi za stručno usavršavanje
  Trajanje: dva dana od 9 do 17 sati, uključujući kratke stanke nakon svaka dva školskoga sata i stanku za ručak.
  Polaznici ostvaruju 4 boda za stručno usavršavanje sukladno Pravilniku o stručnom usavršavanju doktora veterinarske medicine.
 • Osobni podaci sudionika koristit će se, prikupljati i obrađivati u svrhu ostvarivanja prava i ispunjavanja obveza vezanih uz edukaciju, u svrhu informiranja sudionika o određenim sadržajnim i servisnim novostima od strane Organizatora (Hrvatskog mjeriteljskog društva) i tehničkog organizatora (ProConventa d.o.o.).
  Danu suglasnost možete uskratiti u svakom trenutku dostavljanjem odgovarajuće obavijesti na adresu e-pošte: proconventa@proconventa.hr.
  U prava vezana za konferenciju ulazi i uvrštavanje podataka u listu sudionika koja će biti distribuirana ostalim sudionicima i sponzorima edukacije.
 • Nakon što ispunite i podnesete registracijski obrazac na e-mail adresu koju ste naveli dobiti ćete automatski odgovor da je proces prijavljivanja bio uspješan. Predračun za tražene usluge dobit ćete u najkraćem roku.