• PODACI O SUDIONIKU

 • Cijena:
  159,27 € + PDV (fizički)
  106,18 € + PDV (virtualni)
  Broj je fizičkih mjesta ograničen. Prijaviti se možete do 20.01.2023. Organizator zadržava pravo otkaza seminar u slučaju slaboga zanimanja polaznika.
 • PODACI O PLATITELJU

  Ovdje upišite podatke koji trebaju biti na R1 računu
 • Ako ste privatna osoba upišite nulu
 • OPĆI UVJETI

  Kotizacija uključuje:
  - prisustvovanje svim predavanjima i radionicama
  - tiskane materijale
  - ručak

  Broj fizičkih mjesta je ograničen. Prijaviti se možete do 11 dana prije termina seminara. Organizator zadržava pravo otkaza seminar u slučaju slabog zanimanja polaznika.

  Trajanje: 9:00 – 17:00h, uključujući kratke stanke nakon svaka dva školska sata i stanku za ručak.
  Lokacija: Hrvatsko katoličko sveučilište, Ilica 242.

  Ostvaruje se 8 bodova (5+3) za stručno usavršavanje sukladno članku 58. Zakona o poslovima i djelatnostima prostornog uređenja i gradnje (NN 78/15, 118/18, 110/19).


  Popusti
  Za članove HMD-a, HIS-a i DGIZ-a odobrava se popust od 10 %.

 • Osobni podaci sudionika koristit će se, prikupljati i obrađivati u svrhu ostvarivanja prava i ispunjavanja obveza vezanih uz edukaciju, u svrhu informiranja sudionika o određenim sadržajnim i servisnim novostima od strane Organizatora (Hrvatskog mjeriteljskog društva) i tehničkog organizatora (ProConventa d.o.o.).
  Danu suglasnost možete uskratiti u svakom trenutku dostavljanjem odgovarajuće obavijesti na adresu e-pošte: proconventa@proconventa.hr.
  U prava vezana za konferenciju ulazi i uvrštavanje podataka u listu sudionika koja će biti distribuirana ostalim sudionicima i sponzorima edukacije.
 • Nakon što ispunite i podnesete registracijski obrazac na e-mail adresu koju ste naveli dobiti ćete automatski odgovor da je proces prijavljivanja bio uspješan. Predračun za tražene usluge dobit ćete u najkraćem roku.