Wat is KoreTrak?

KoreTrak Fitness Tracker is een bijzonder geavanceerde technologie op het gebied van fitness en gezondheid. Een onopvallend polshorloge dat met uw smartphone is verbonden en met zijn vele verschillende functies is ontworpen om u te helpen fitter te worden, uw gezondheid in de gaten te houden en meer beweging te krijgen. 
 
Wat deze health tracker in één oogopslag kan doen:
 • Helpt u om uw gezondheid te behouden: KoreTrak Health Tracker geeft u belangrijke inzichten in uw lichaam en hart zodat u verstandige beslissingen kunt nemen over uw gezondheid.
 • Sneller fit worden: Met apps waarmee u uw training kunt volgen en vastleggen, houdt deze fitnesstracker u actief en helpt hij u te verbeteren. 
 • Bereik uw doelen: KoreTrak Fitness Tracker slaat al uw gegevens op en stelt u in staat om dagelijkse doelen te stellen en uw vooruitgang bij elke stap te volgen. 
 • Slaap beter: De KoreTrak app houdt uw slaapgewoonten bij zodat u 's nachts beter kunt slapen en u zich 's ochtends fris kunt voelen. 
 • Blijf in contact: Met de KoreTrak Health Tracker kunt u met één blik op uw pols uw berichten lezen en controleren wie er belt, zodat u tijdens uw training contact kunt houden. 
 • Ga overal heen: KoreTrak Health Tracker is voorzien van een duurzame comfort-polsband, de hele dag door batterij en zweet- en waterbestendig omhulsel. U kunt hem dragen in de regen of in de zon tijdens het rennen of peddelen.
 

kopen KoreTrak


Waarom heb ik deze Fitness Tracker nodig?

Deze speciale fitnesspolsband is ontworpen om het gat tussen smartphone en fitnesstracker te dichten, waardoor beide een enkel apparaat vormen. Het biedt een uitgebreid overzicht van uw gezondheid en fitness dankzij de vele verschillende functies en toepassingen. Gewone en vrij eenvoudige fitnesshorloges bieden meestal nauwelijks functies voor uw fitness-levensstijl, maar deze health tracker biedt u de mogelijkheid om uw hartfunctie te controleren, uw bloeddruk in de gaten te houden en zelfs het zuurstofgehalte van uw bloed te meten. Al deze functies doen zoveel meer voor uw conditie dan andere klassieke apparaten ooit zouden kunnen doen.
 

KoreTrak

KoreTrak evaluatie en aanbeveling

Deze fitness tracker is een heel bijzondere innovatie voor iedere fitness liefhebber, omdat hij u alle functies biedt die vaak alleen door individuele toestellen worden aangeboden. Het stelt u in staat om uw bloed-, hart- en zuurstofgehalte te controleren en tegelijkertijd verbinding te maken met de wereld via uw Smartphone en Smartwatch. Al deze functies zijn vooral belangrijk op het gebied van fitness en gezondheid, omdat veel van deze functies vaak geen deel uitmaken van zo'n health tracker en het dus mogelijk is dat als u veel aan sport doet en onbewust overdrijft, u meer kwaad dan goed doet aan uw lichaam. Op deze manier houd je alles wat er in je lichaam gebeurt in de gaten en kun je direct tegenmaatregelen nemen als er iets mis is.
 

Button

KoreTrak technische feiten

 • Het maakt gebruik van geavanceerde biometrische technologie om uw lichaam te analyseren en u real-time gezondheids- en fitnessmetingen te geven. Op deze manier bewaakt het via de nieuwste HR-sensor uw pols, hartslag, bloeddruk, bloedzuurstofgehalte en helpt het u ook uw slaap te verbeteren door middel van de slaapfunctie en slaapmonitor door uw slaap nauwkeurig te registreren en te analyseren.
 • Ingebouwde fitnessapplicaties helpen u bij het verbeteren van uw trainingen.
 • Een ingebouwde stappenteller vertelt u hoe ver en hoe lang u hebt gelopen en hoeveel calorieën u hebt verbrand.
 • Hij kan draadloos verbinding maken met uw Apple- of Android-smartphone, zodat u sms-berichten en herinneringen van gemiste oproepen kunt ontvangen, of zelfs uw telefoon kunt vinden als u hem kwijt bent geraakt of als u hem kwijt bent.
 • Het speciale 0,96 inch LCD-kleurenscherm geeft u een superieure HD-beeldkwaliteit en is waterdicht tot IP68, dus het houdt schade uit de buurt van uw gezondheidstracker als deze nat wordt.
 

Anwendung

Wat zijn de KoreTrak kwaliteitskenmerken?

Over het algemeen kan deze specifieke health tracker ook worden gebruikt als een medisch hulpmiddel, vooral voor mensen met hartziekten en hoge bloeddruk. Dit zou hen een 24-uursrapport over hun hart en bloeddruk opleveren, evenals een nauwkeurige analyse van hun slaap en hoe deze kan worden verbeterd. Op deze manier zullen niet alleen mensen die van fitness en sport houden en voor hun gezondheid willen zorgen van dit horloge profiteren, maar ook ouderen en zieken. 
 
Hun toepassingsgebied moet het hele gezondheidszorgsysteem bestrijken en ze worden vaak gebruikt in verpleeghuizen of ziekenhuizen. Op deze manier kan een allround analyse van een zieke of oude persoon worden uitgevoerd, op voorwaarde dat in deze gevallen een smartphone in combinatie met deze kan worden gebruikt. 
 
Op deze manier biedt deze KoreTrak Fitness Tracker vele mogelijkheden om mensen te helpen hun gezondheid beter te managen en direct in te grijpen wanneer waarden fluctueren. 

Algemene adviezen van KoreTrak

Vooral met betrekking tot alle mogelijkheden en toepassingen waarin deze specifieke fitnesstracker kan worden gebruikt, lijkt hij alleen maar voordelen te bieden en maakt hij grote technische apparaten - met name in de gezondheidszorg - tamelijk overbodig. Mits de Fitness Tracker kan worden aangesloten op een smartphone, indien deze beschikbaar is. Ook vandaag de dag heeft niet iedereen een smartphone, waardoor het horloge misschien niet overal beschikbaar is.
 
Maar met al zijn vele positieve eigenschappen en functies lijkt deze Smartwatch een zeer nuttig apparaat als u uw gezondheid niet alleen oppervlakkig maar ook diepgaand in de gaten wilt houden. Zelfs de slaap wordt voortdurend in de gaten gehouden en geanalyseerd, zodat als er problemen zijn, het apparaat deze registreert en u oplossingen laat zien (bijvoorbeeld rusteloze slaap of onopgemerkte slaapapneu) om deze te verhelpen. 
 
Al met al lijkt dit horloge dus een tamelijk voordelig middel om de gezondheid te bewaken en kan het bijzonder gunstig en nuttig zijn voor oude en zieke mensen.
 
Een gebruiker van dit horloge meldde dat hij al veel fitness trackers had bekeken en nu geschokt was door hoeveel goedkoper KoreTrak is. In eerste instantie dacht hij dat het misschien gewoon een goedkope imitatie was, maar het had waarschijnlijk allemaal dezelfde toepassingen en werkte net zo goed als de dure modellen. Dus vroeg hij zich af waarom 150 dollar meer betalen voor een merknaam? 
 
Een andere gebruiker schrijft dat hij dit product aan iedereen die oefent aanbeveelt. Het is bijna alsof hij een personal trainer heeft. Hij kan op elk moment zijn statistieken bekijken en zien hoe het met zijn lichaam gaat. Het is echt cool om te zien, vervolgt hij, dat de cijfers laten zien hoe het met hem gaat.
 
Een andere gebruiker zegt over de bijzondere kenmerken van het horloge dat hij de laatste tijd probeert gezonder te leven, en zijn KoreTrak heeft hem daar echt bij geholpen. De stappenteller herinnert hem eraan om meer te lopen en de slaapwekker helpt hem om genoeg rust te krijgen.
 
Een gebruiker vertelt ons dat het haar bedoeling was om in het nieuwe jaar eindelijk in vorm te komen, en KoreTrak is een grote hulp voor haar geweest. De "dagelijkse doelen" functie van het horloge is volgens haar geweldig, het motiveerde haar om vast te houden aan haar training. Ze zou 14 pond zijn kwijtgeraakt sinds ze het had gekocht.
 
Een andere gebruiker zegt nogal euforisch hoeveel ze van dit horloge houdt en hoe makkelijk het te gebruiken is. Alle fitnessapplicaties werkten perfect. Ze weet niet waarom iemand iets zou moeten betalen voor de andere grote merken als dit ding maar een tiende van de prijs kost en allemaal dezelfde functies hebben. Ze gaf een duidelijke aanbeveling om dit Smartwatch te kopen en zou het elk moment opnieuw kopen. Verdere klantervaringen zijn te vinden via deze link! *

Waar kan ik KoreTrak bestellen?

Zulke fitness trackers bestaan massaal op de internationale markt en zijn overal verkrijgbaar, ook op platforms zoals Amazon.
 
Maar vooral het KoreTrak horloge is alleen te koop op de officiële website van de fabrikant. Hier kunt u kortingen krijgen op slechts één Fitness Tracker en ook kwantumkortingen op meerdere horloges. U krijgt ook een levenslange garantie op de Fitness Tracker, als u er een wilt hebben en het vakje aanvinkt voordat u uw bestelling plaatst. Voor deze garantie worden extra kosten in rekening gebracht.
 
Betaling kan worden gedaan via PayPal, VISA, Stripe, American Express, mastercard of Discover. 
 

Button

Wie is de leverancier van het product?
De volgende gegevens/informatie zijn te vinden op de pagina van de fabrikant over de leverancier/fabrikant:
 
BEDRIJFSADRES: 
Able Look Online 62543, 
G/F Bamboecentrum, 
52 Hung To Road, 
Kwung Tong, Hong Kong
 
 
E-mail: support(at)korehealth(punkt)com 

Logo

 
Algemene informatie over de Smartwatch 
Een Smartwatch is een nieuwe technologie op het gebied van fitness en gezondheid, die in combinatie met een smartphone werkt en u via verschillende apps en functies diverse hulp biedt. Meestal bestaan deze hulpmiddelen uit een stappenteller, bloeddrukmeter, slaapstanden en natuurlijk het internet. 
 

Button

Bekende FAQ over dit product
Kan ik KoreTrak gebruiken als ik mijn telefoon niet bij me heb? 

Ja, KoreTrak kan de gegevens zelfstandig opslaan voor maximaal 7 dagen. Het zal automatisch synchroniseren met uw telefoon de volgende keer dat het binnen het Bluetooth-bereik komt.
 
Kan ik met mijn KoreTrak gaan zwemmen? 

KoreTrak is waterdicht volgens IP67, d.w.z. het kan tot 30 minuten ondergedompeld worden in 1 meter water. Toch is het raadzaam om niet te duiken of te zwemmen met KoreTrak voor een langere periode.
 
Hoe controleer ik KoreTrak?
 
KoreTrak heeft een touchpad met intuïtieve one-touch bediening voor eenvoudige navigatie door de apps.

Verdere links
 1. https://www.techradar.com/news/wearables/10-best-fitness-trackers-1277905
 2. https://en.wikipedia.org/wiki/Activity_tracker

 • Please add Star Rating: 1 = Worst and 5 = Best
Home Privacy Policy Data Protection Disclaimer * = Affiliate Link