Mi a Cyto Forte?

A Cyto Forte termék speciális táplálékkiegészítő a cisztitiszhez és az ahhoz kapcsolódó panaszokhoz, mint például a fájdalmas vizelés vagy láz. Az áfonya, a cink és a kamilla, valamint a vitaminok bioaktív összetétele elpusztítja a kórokozókat és újraaktiválja az ön jólétét.
 
Bárki, akinek problémája van a hólyaggal és a vizeléssel, veheti be. A cisztitisz olyan betegség, amely különösen elterjedt a nőkben. Csak Németországban évente 26–36 millió esetet jelentenek, és a nők 30% -kal gyakrabban szenvednek a cystitisban, mint a férfiak, mivel húgycsőjük rövidebb, mint a férfiaknál, ami azt jelenti, hogy a baktériumok sokkal könnyebben és gyorsabban szaporodhatnak. A statisztikák szerint minden negyedik nő életében legalább húsz alkalommal szenved húgyhólyag-gyulladáson, átlagosan a nők 32% -ánál alakul ki krónikus cystitis.
 
Cyto Forte vásárlás

Miért van szükségem erre a termékre?

A hólyagfertőzéseket általában baktériumok, általában E. coli baktériumok okozzák, és olyan nagyon kellemetlen tünetekhez vezetnek, mint például
 • Gyakori vizelési igény,
 • Égő fájdalom vizeléskor,
 • A WC-használat hiányos érzése,
 • Kis mennyiségű vizelet és kis nyomás,
 • Különböző színű vizelet,
 • láz
Az ilyen gyulladást főként baktériumok okozzák. A fő ok (az esetek 80% -a) az E. coli baktériumok. A kórokozók a húgyhólyagba kerülnek a húgycsőbe, ha nem védett a fertőzés (vulvitis és vaginitis) ellen. A bélrendszer tűzforrást is jelenthet, ha a higiénia nem megfelelő.
 
A cystitis klinikai tünetei és jelei a betegség akut lefolyása során fordulnak elő. A krónikus cystitis tünetei általában az enyhe fájdalom, amely időről időre megjelenik és eltűnik
 
A Cyto Forte étrend-kiegészítőben található vitaminok és ásványi anyagok, valamint az áfonya rendkívül hatékony kivonata egy hónapon belül megoldja ezeket a problémákat, és egészségét nem a káros vegyi anyagok, hanem a vitaminok fogják megterhelni.

Cyto Forte

A Cyto Forte áttekintése és ajánlása

Különleges és egészséges összetevői miatt ez az étrend-kiegészítő állítólag elpusztítja a baktériumokat és helyreállítja az egészségét. Ez a készítmény ezeknek az egészséges és hólyag-segítő szereknek köszönhetően jó táplálékkiegészítőként jelenik meg a gyulladás kijavításában.

Button

Információ a Cyto Forte szedéséről

A Cyto Forte ajánlása: vegyen be egy kapszulát reggel és este egy lefekvés előtt. Nem határozza meg, hogy éhgyomorra vagy étkezésre kerül-e. Ha azonban nem tudja lenyelni a kapszulákat, akkor kinyithatja a kapszula két felét és keverheti meg a vizet. Az egészségének érdekében ezeket egy hónapig kell bevenni.

A Cyto Forte okozhat kockázatokat vagy allergiákat?

Általában nem volt allergia vagy túlérzékenység az összetevőkkel szemben, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek jelen, vagy felmerülhetnek. Ha ismeri az egyik hatóanyag allergiáját vagy intoleranciáját, előzetesen beszéljen orvosával a bevitelről, és ha szükséges, ne fontolja meg a szedését, hogy ne okozjon semmilyen rossz mellékhatást, és ne károsítsa az egészségét.

Cyto Forte teszt és minőségi szolgáltatások

Ez a különleges bioaktív formula tisztán növényi összetevőivel a következő pozitív eredményeket nyújtja 8 szakaszban:
 • A baktériumok megakadályozzák, hogy megtámadják a húgyúti sejteket.
 • Deformálja a baktériumok sejtjeit.
 • Harcol a baktériumokkal és blokkolja azok szintézisét.
 • Megakadályozza a baktériumok biofilmének kialakulását.
 • Segít eltávolítani a baktériumokat a húgyútról.
 • Ez befolyásolja a vizelet savas szintjét, a normál savszintet: PH = 7.
 • Segít enyhíteni a húgyúti gyulladást.
 • Ez teszi a testet ellenállóbbá a fertőzésekkel szemben.

A Cyto Forte véleményei és tapasztalatai

Sok cisztitisz gyógyszer csak olyan vegyszereket kínál, amelyek megtámadják a hólyagot, húgycsövet és akár a szerveket is. Ez elpusztíthatja a baktériumokat, de a szerveket és a hólyagot kimerülten és megtámadva hagyhatja. A testének nehéz helyreállni, egészségét egyelőre támadás alatt tartja és továbbra is támadja meg. Az antibiotikumokat általában használják, amelyek egyébként megtámadják a szerveket, aminek nem kell lennie. Ezért a Cyto Forte gyógyszert kínál, amely elpusztítja a baktériumokat, de fontos vitaminnal fenntartja az egészségét. Tehát ez a szer a vegyi anyagok és különösen az antibiotikumok speciális alternatívájaként jelenik meg.
 
A gyógyszer felhasználója arról számol be a gyártó hivatalos weboldalán, hogy nagyon örül annak, hogy megtalálta ezt a kiegészítőt, mert nem érti az embereket, akik antibiotikumokkal töltik fel magukat, jóllehet van gyógynövény az egészségre. Segített neki, és nagyon hálás volt érte.
 
Egy másik felhasználó szerint hosszú ideje keresett egy jó gyógyszert a tünetei ellen, de gyakran csak kémiai ágensekkel találkozott. Ez nem igazán segített neki, és mindig gyengenek és betegnek érezte magát. Csak ezzel a gyógynövényes étrend-kiegészítővel jobban érezte magát, és a fájdalmas vizelés leállt. Már nem volt panasza, annak ellenére, hogy diagnosztizálták a betegség krónikus formáját.
 
Egy másik felhasználó leírja, hogy milyen gyorsan vált hatályba e kiegészítő hatás. Krónikus gyulladása volt, és minden megfázás vagy túlóra visszaeséshez vezetett. Szinte négy évig kapott antibiotikumokat és természetes otthoni gyógyszereket. Az összes, amit valaha is megpróbált, nem működött. Csak a Cyto Forte bevétele után enyhült a szenvedése, és azóta nem volt panasza. 

Hol lehet megrendelni a Cyto Forte?

Ezt a gyógyszert csak a gyártó hivatalos webhelyén lehet megrendelni, de megrendelésenként akár 50 százalék kedvezményt kap. 

Button

A Cyto Forte összetevőinek magyarázata

A gyógynövény a következő növényi összetevőket tartalmazza:
 • Áfonya kivonat: Elpusztítja az E. Coli baktériumok sejtjeit.
 • Kamilla: Segít az izmok ellazításában és gyors fájdalomcsillapítást biztosít.
 • Cink: Regenerálja a fertőzés által elpusztított szövetet és sejteket.
 • E-vitamin: Megakadályozza a gyulladás terjedését és regenerálja a húgyúti rendszert.
 • B-vitamin komplex: Fontos anyagokat termel, amelyek elpusztítják a kórokozókat.
Az az anyag, amelyből a kapszulahéjat készültek, nincs meghatározva. Lehet, hogy cellulóz is, de hogy növényi vagy állati eredetű (és ezért nem megfelelő-e vegánok számára), nem világos. Lehet, hogy a csomagoláshoz mellékelt egy használati utasítást, vagy maga a csomag tartalmaz valamit, amely más összetevőket tartalmaz.
Ki szállítja a terméket?
Kevés információ található a termék gyártójáról / szállítójáról, kivéve a hivatalos weboldalon Hongkongban rejtett címet:
 
Genius Rainbow Limited
Suite 504, 5/F, Nathan Centre
580G-580K, Nathan Road
Kowloon Town/City Kowloon 
Hong Kong
 

Cyto forte Logo

Külső referenciák és további linkek
 1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3370320/
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2995283/
 3. https://www.betterhealth.vic.gov.au/health/conditionsandtreatments/cystitis

 • Please add Star Rating: 1 = Worst and 5 = Best
Home Privacy Policy Data Protection Disclaimer * = Affiliate Link