Wat is RangeXTD?

De RangeXTD is een speciale repeater en router voor uw thuisnetwerk, die gegevens veel sneller laadt en indrukwekkender is dan zijn voorganger met zijn nieuwe ontwerp en meerdere verbindingsmodi. Als u de voorkeur geeft aan snelle Wifi en uw internet wilt upgraden zonder meer geld uit te geven, dan is de RangeXTD de beste keuze voor u. Veel repeaters en routers zorgen niet voor voldoende ontvangst in het hele huis, met als gevolg dat er thuis zogenaamde "dode zones" ontstaan, wat betekent dat je in sommige kamers geen ontvangst hebt of dat deze voortdurend wordt onderbroken.
 
Dus als u in de garage of kelder of op zolder bent, is er geen internetreceptie mogelijk. Met de nieuwe repeater en router wordt uw thuisnetwerk een speciale Wifi-ontvangst, omdat u nu overal in het huis kunt genieten van internettoegang. Veel andere repeaters en routers bieden niet zo'n uitgebreide ontvangst in uw thuisnetwerk.
 
kopen RangeXTD

Wat zijn de kwaliteitskenmerken van de RangeXTD?

Het bijzondere aan deze Wifi-versterker en -router is dat hij ook wordt geleverd in de vorm van een USB-stick die u eenvoudig in uw laptop kunt steken voor een directe verbinding met uw apparaat en het internet. Op deze manier is er nog nooit een geval geweest waarin de router als USB-stick op je apparaat kan worden aangesloten. 
 

RangeXTD

RangeXTD Evaluatie en aanbeveling

Als je vaak problemen hebt met je router en het heeft constante grillen, zou deze repeater en router een alternatief zijn voor je huidige apparaat. U kunt hem overal in huis in het stopcontact steken en u wordt overal in het netwerk opgenomen. Je kunt hem ook gebruiken als USB-stick voor je laptop.
 

Button

RangeXTD beoordelingen en meningen

Als u voortdurend te maken heeft met zogenaamde "dode zones" in uw huis, d.w.z. als u in sommige delen van uw huis geen ontvangst heeft, biedt deze router u een grote hulp: vanaf nu is er in elke kamer en zelfs in de kelder, de garage of de zolder een internetontvangst, en een veel snellere.
 
Een fervent klant schrijft op het internet dat ze veel dode zones in haar huis heeft en ze bestelde RangeXTD om te zien of het haar zou helpen een sterker signaal in haar slaapkamer te krijgen. Het heeft niet alleen het Wifi-signaal van twee streepjes naar een volle vijf streepjes gebracht, maar het heeft ook de snelheid verhoogd! Nu kan ze veel dingen downloaden met 25 Mbps vanuit elke kamer in huis, zelfs vanuit de kelder! Het instellen van het apparaat is ook super eenvoudig.
 
Een andere gebruiker van het apparaat meldt dat ze al eerder andere wifi-boosters heeft geprobeerd, maar als ze niet vlak naast hen stond, zouden ze niet veel verschil hebben gemaakt. Deze is totaal anders. Ze liet er een installeren in haar bovenverdieping en nu zou de hele verdieping een verbazingwekkend snelle verbinding hebben. Ze kan het alleen maar aanraden aan iedereen die problemen heeft met hun internetverbinding en router.
 
Een gebruiker zegt dat hij veel op zakenreis is en dat hij niet het risico kan nemen om werkmails te openen via de publieke wifi. Hij kan dus overal zijn eigen hogesnelheidsverbinding opzetten. Het is fantastisch, hij raadde het iedereen in zijn kantoor aan.
 
Een andere gebruiker zegt dat hij geen buffers heeft gehad sinds hij het apparaat heeft ingesteld. Hij bestelde er een voor zijn woonkamer en nu kan zijn TV alles gemakkelijk op volle snelheid streamen vanaf Youtube of Netflix. Hij is helemaal enthousiast over dit thuisnetwerk en raadt het iedereen aan die er naar wil luisteren.
 
Een volgende gebruiker meldt dat hij vaak en graag sleutelt aan zijn auto in zijn garage en van tijd tot tijd online gaat om iets op te zoeken voor zijn auto of andere onderwerpen of om direct dingen opnieuw te bestellen. Als de internetverbinding echter voortdurend uitvalt, raakt hij van streek. Zijn vorige repeater en router zorgen gewoonweg niet voor een goede Wifi-verbinding, zodat hij altijd een slechte of geen verbinding met het internet heeft. Op deze manier moest hij zo lang de garage uit, dingen online bestellen in de woonkamer, als hij niet zeker was van iets, terug rennen naar de garage, dan terug rennen naar de woonkamer en online zoeken en bestellen - het maakte hem gek om heen en weer te rennen.
 
Nu kan hij alles goed doen van waar hij nu is en zelfs als hij in de kelder of elders werkt hoeft hij er niet over na te denken en weet hij dat waar hij nu naartoe gaat geen verband is en dat dit en dat op dit moment niet mogelijk is vanwege dit alles. Aan deze heroverweging is eindelijk een einde gekomen en hij kan al zijn werk normaal doen. Verdere klantervaringen zijn te vinden via deze link! *

Waarom heb ik deze Wifi-versterker nodig?

Veel routers zijn ontworpen om langzaam te laden en alleen voor de ruimte waarin ze zijn ingeplugd. Of in ieder geval zijn ze niet erg ver weg, zodat je veel gebieden in je huis krijgt waar je weinig of geen ontvangst hebt. Dit is vervelend op de lange termijn, vooral vanwege de hoge kosten van deze router, en toch komt er niets van terecht.
 
In om uw geld niet uit het raam te gooien, is een router aan te raden die het hele huis met ontvangst ondersteunt en uw internetverbinding niet voortdurend onderbreekt. De RangeXTD is bijvoorbeeld zo'n router en je hebt maar een paar minuten nodig om hem aan te sluiten en te laten werken. Het is ook erg handig als USB-stick voor uw laptop, een bonus die veel andere routers niet bieden.
 

Waar kan ik de RangeXTD kopen?

RangeXTD kan alleen worden besteld via de officiële website van de fabrikant. Hier ontvangt u echter een korting tot 50 procent op de bestelling van één apparaat en hoge staffelkortingen op bestellingen van meerdere apparaten tegelijk. 

Button

RangeXTD technische feiten

De volgende technische details zijn voor dit product op het internet te vinden:
 • twee ingebouwde antennes
 • Draadloze snelheid tot 300mbps
 • Ondersteunt WPA-PSK/WPA2-PSK encryptie
 • 1 LAN-poort en 1 WAN/LAN-poort
 • WPS-knop door op de
 • Signaalsterkte LED
 • Wijze en vermogensregeling
 • Wizard Setup
Wie is de leverancier van het product?
De volgende informatie over de fabrikant/leverancier van het product is te vinden op de officiële website:
 
bedrijfsadres:
Sterke Huidige Ondernemingen Beperkt
Postbus 202
6670AE Zetten, Nederland
 
Homepage: https://www.buyrangextd.com/ *
 
E-mail: support(at)buyrangextd(dot)com
 
Telefoon:
Verenigde Staten: 609 414 7087
Canada: 778 300 0854
Verenigd Koninkrijk & Ierland: 08708 200084
Australië & Nieuw-Zeeland: 609 414 7087

Logo

Lijst van bronnen en verdere links
 1. https://www.us-cert.gov/ncas/tips/ST05-003
 2. https://computer.howstuffworks.com/wireless-network.htm
 3. https://www.staysmartonline.gov.au/protect-yourself/doing-things-safely/wi-fi-and-internet-connections

 • Please add Star Rating: 1 = Worst and 5 = Best
Home Privacy Policy Data Protection Disclaimer * = Affiliate Link