.
ZASTO SE OGLASAVATI NA WEBU?

.

U Hrvatskoj trenutno postoji gotovo milijun Internet korisnika i taj broj je u stalnom porastu. Tvrtka koja ima svoju prisutnost na internetu, odnosno funkcionalne web stranice, trebala bi ih promovirati. Ukoliko na web stranici nema posjetitelja, ona je beskorisna i ne ispunjava svoju svrhu. Kako bi povecali promet svoje stranice i time bolje prodali svoj proizvod ili kampanju, potrebna Vam je publika koja ce Vasu stranicu zamijetiti svaki dan.


O oglasavanju na internetu u prethodnim godinama postoje razna predviđanja i statistike inozemnih medija. Svi se sla┼żu u jednom: definitivan rast internet oglasavanja. Za ovakvo predvidanje postoji vise razloga.

.

Pogodnosti oglasavanja na internetu:.


 1. Cijena oglasavanja na internetu je visestruko povoljnija nego u ostalim medijima

 2. Naslovne stranice svjetskih web portala imaju vise stotina tisuca posjetitelja dnevno

 3. Oglasavanjem na internetu lako se dolazi do ciljane publike koja trazi i zeli kupiti upravo ono sto vi prodajete... (forumi, linkovi , rubrike, ostale specijalizirane stranice)

 4. Vasa reklama vidljiva je 24 sata dnevno cim netko otvori web stranicu

 5. Rezultati oglasavanja i ucinak bannera vidljivi su odmah

  • Dnevna i mjesecna statistika - kontrola nad korisničkim racunom 24 sata na dan, 7 dana u tjednu

  • Brzina - marketinsku kampanju na internetu moguce je osmisliti i realizirati u vrlo kratkom roku. Internet kao medij neusporedivo je brzi od tiskanih medija, informativniji od radija i televizije

  • Fleksibilnost kampanja - mogu se mijenjati i usmjeravati cak i nakon pocetka kampanje

  • Nove mogucnosti i razlicita podrucja oglasavanja

  • Feedback - internet publika stalno reagira na sadrzaj koji se nalazi na stranicama i tako daje svoje misljenje o nekoj kampanji ili sadrzaju sto koristi oglasivacu kao orijentacija za buduce projekte

 6. Kupac moze detaljno vidjeti i izabrati vase proizvode odnosno usluge, dok je u drugim medijima ogranicen prostorom i vremenom.Vas proizvod odnosno uslugu mozete prezentirati CILJANOJ populaciji po iznimno povoljnoj cijeni.
.
Kontaktirajte nas za vise informacija!
Ime i prezime / Tvrtka *
E-mail *
Predmet *
Poruka *
Powered byEMF Online HTML Form
Report Abuse
<font face="Verdana" size="2" color="#ffff00">Zahvaljujemo na povjerenju!</font>