REGISTRACIJA ZA BESPLATNE UDŽBENIKE
Popunjavanjem ovog formulara naručujete na vaš e-mail, bez ikakve obaveze, u potpunosti besplatne udžbenike za osnovnu školu na srpskom jeziku u PDF-formatu.
 •  
  Nedovoljno
  1
  2
  3
  4
  5
   
  Odlično
 • Odgovaranjem na prethodno postavljena pitanja pomažete nam u razvijanju programa Dopunske škole "Mystore Zoki" za mlađe osnovce. Program je namenjen deci svih nacionalnosti, bez obzira na njihovo predznanje. Ova dopunska online-škola je pre svega namenjena našoj deci u dijaspori, ali nije isključiva, pa se na nju mogu prijaviti i druga zainteresovana deca.

  Znamo da zbog savremenog tempa života većina roditelja ne uspeva da dovoljno posveti pažnju obavezama koje naša deca imaju u školi. Naša ideja je da se zbog toga deci posveti lična online-učiteljica, koja će pratiti njihovu aktivnost, razgovarati sa decom, pomagati im u rešavanju domaćih zadataka i shvatanju gradiva. Na ovaj način deca imaju priliku da iz svog doma rade sa učiteljicom "1 na 1" i da se druže i upoznaju sa svojim vršnjacima na grupnim časovima. Kroz interakciju i priču, deca sve vreme uče i vežbaju naš jezik, dok roditelj u svakom trenutku može da pristupi evidenciji o radu deteta i na taj način prati njegov razvoj.