Please note that payment has been disabled on this form.
You may notify the owner and continue to submit the form.
REGISTRACIJA ZA BESPLATNE UDŽBENIKE
Popunjavanjem ovog formulara naručujete na vaš e-mail, bez ikakve obaveze, u potpunosti besplatne udžbenike za osnovnu školu na srpskom jeziku u PDF-formatu.
 •  
  Nedovoljno
  1
  2
  3
  4
  5
   
  Odlično
 • Odgovaranjem na prethodno postavljena pitanja pomažete nam u razvijanju programa Dopunske škole "Mystore Zoki" za mlađe osnovce. Program je namenjen deci svih nacionalnosti, bez obzira na njihovo predznanje. Ova dopunska online-škola je pre svega namenjena našoj deci u dijaspori, ali nije isključiva, pa se na nju mogu prijaviti i druga zainteresovana deca.

  Znamo da zbog savremenog tempa života većina roditelja ne uspeva da dovoljno posveti pažnju obavezama koje naša deca imaju u školi. Naša ideja je da se zbog toga deci posveti lična online-učiteljica, koja će pratiti njihovu aktivnost, razgovarati sa decom, pomagati im u rešavanju domaćih zadataka i shvatanju gradiva. Na ovaj način deca imaju priliku da iz svog doma rade sa učiteljicom "1 na 1" i da se druže i upoznaju sa svojim vršnjacima na grupnim časovima. Kroz interakciju i priču, deca sve vreme uče i vežbaju naš jezik, dok roditelj u svakom trenutku može da pristupi evidenciji o radu deteta i na taj način prati njegov razvoj.