• 1. CHILD DETAILS:

 • / /
 • 2. FAMILY DETAILS

 • FATHER MOTHER
  NAME:
  IC NO:
  OCCUPATION:
  OFFICE ADDRESS:
  TEL NO:
  EMAIL:
  INSURAN/MEDICAL CARD:
 • 3. ALLERGY*

  (PLEASE LIST ANY ALLEGIES OF YOUR CHILD MIGHT HAVE ACCOMPANIED WITH A DOCTOR’S CERTERFICATE)
 • 4. IN CASE OF EMERGENCY

 • You only need to fill in if you agree us for bringing your child to the nearest clinic in the case of emergency.
 • You only need to fill in if you agree us for bringing your child to the nearest clinic in the case of emergency.
 • TERMA DAN SYARAT PUSAT JAGAAN ANAK PINTAR, TASKA ANAK PINTAR CENTRE, TADIKA ANAK PINTAR CENTRE, TADIKA JAIM ANAK PINTAR CENTRE.

  1. Pusat Jagaan/Taska tidak akan menerima pelajar yang tidak sihat untuk ke sekolah walaupun hanya sakit demam biasa atau penyakit berjangkit (Harus mendapatkan nasihat doktor) dan juga bayi yang dilahirkan pra-matang (premature baby).

  2. Semua pelajar dikehendaki berada di Pusat Jagaan/Taska/Tadika dibawah pengurusan Anak Pintar Centre sebelum jam 8.30 pagi.

  3. Sekiranya anak/sesiapa yang dipertanggungjawabkan untuk anak tersebut haruslah memaklumkan kepada pihak Pusat Jagaan/Taska/Tadika seandainya anak tidak dapt hadir.

  4. Kriteria pemilihan pelajar terbaik dikira dari segi sokongan ibubapa, sikap pelajar, penyiapan kerja rumah, kehadiran dan penglibatan dalam semua aktiviti di Pusat Jagaan/Taska/Tadika.

  5. Pembayaran yuran bagi setiap bulan adalah ditetapkan pada atau sebelum 5hb setiap bulan.

  6. Pembayaran menggunakan “system card fees” akan disediakan bagi memudahkan ibubapa membuat rujukan dan resit bayaran akan diberikan setelah menerima bayaran melalui eResit.

  7. Pusat Jagaan/Taska/Tadika beroperasi dari jam 6.45 pagi hingga 6.00 petang. Selepas waktu tersebut, ianya akan dikira sebagai tambahan masa atau OT.

  8. Setiap lebihan masa atau selepas dari jam 6.00 petang pihak Pusat Jagaan/Taska/Tadika berhak menuntut bayaran RM 10.00 (Ringgit Malaysia: Sepuluh Ringgit Sahaja) bagi setiap satu jam pertama dan seterusnya.

  9. Setiap hari ibubapa harus peka dengan perubahan anak dan WAJIB memaklumkan kepada pengusaha/penyelia/pengasuh sekiranya terdapat kesan lebam atau apa sahaja jenis kecederaan ketika menghantar anak ke Pusat Jagaan/Taska/Tadika.

  10. Ibubapa wajib membayar yuran konsert dan gambar konsert Pusat Jagaan/Taska/Tadika setiap hujung tahun.

  11. Setiap bekalan yang dibekalkan kepada anak setiap hari wajib diperiksa oleh penjaga. Ibubapa harus memaklumkan kepada penjaga bagi tujuan pemantauan kesihatan makanan. Termasuk susu tepung segera/susu ibu untuk bayi/makanan di dalam bekas).

  12. Setiap bekas yang dibekalkan untuk Pusat Jagaan/Taska/Tadika wajib meletakkan TAG STICKER bagi menggelakkan kekeliruan.

  13. Setiap ibubapa/penjaga wajib mendapatkan jadual aktiviti tahunan Pusat Jagaan/Taska/Tadika bagi memudahkan penglibatan setiap aktiviti anak anda di Pusat Jagaan/Taska/Tadika.

  14. Pihak kami hanya menerima bayi yang berusia 6 bulan ke atas dan tidak mempunyai apa-apa masalah kesihatan. (Sila sertakan salinan buku rekod kesihatan bayi sebagai bukti)
Powered byEMF Online HTML Form
Report Abuse