Испрати CV
Канцеларија Штип
  • Напомена:

    Почитувани, Ве замолуваме при подготовка на Вашата Биографија да го користите овој терк! Вашите лични податоци (име и презиме, адреса на живеење, место на раѓање), задолжително пополнувајте ги на латиница, како што се впишани во Вашата Патна исправа / Пасош (на пример: не Petar Kocovski, туку Petar Kochovski). Потребно е Вашата фотографија (како за Пасош) да не биде постара од 40 денови и на неа треба изгледате уредно (на пример, припадничките на женскиот пол да бидат со собрана коса, а машките да бидат избричени и слично).