Festival filantropije
Beograd 24-29.05.2019.
Prijave
 • Pregled događaja za koje se možete prijaviti

  25.maja u Novom Sadu će zainteresovani građani, novinari i učenici će moći da šetaju u okviru filantropske ture - Stazama zadužbinara u trajanju od dva sata. Licencirani turistički vodič će ispričati priče o važnim događajima i mestima za filantropiju i solidarnost. Mesto okupljanja u Novom Sadu je Trg slobode u 11h. Šetnja će trajati do 2 sata.


  27. maja u akciji «Dan davanja knjiga na ulici» volonteri će pitati prolaznike da se podsete kada su poslednji put uradili neko dobro. Kada se sete, oni će dobiti knjigu. Ukoliko žele, oni će moći da zapišu svoje dobro delo u Knjizi dobrih dela.
  Akcija će početi u 12h u Beogradu (Na uglu Obilićevog Venca i Kneza Mihajla) i Novom Sadu, Dunavska 1, kod Gradske biblioteke.


  28. maja u Beogradu će zainteresovani građani, novinari i učenici će moći da šetaju u okviru filantropske ture - Stazama zadužbinara u trajanju od dva sata. Licencirani turistički vodič će ispričati priče o važnim događajima i mestima za filantropiju i solidarnost. Mesto okupljanja u Beogradu je ispred Doma Narodne skupštine u 16h. Šetnja će trajati do 2 sata.


  Za volontersku akciju Dan davanja knjiga u Novom Sadu možete se prijaviti i putem sledećeg linka: http://www.divac.com/festivalfilantropije, klikom na link ispod opisa događaja. Link će vas odvesti na stranu Novosadskog volonterskog servisa.