Borang Tempahan Raudhah HomeStay
Sila penuhkan borang ini untuk Tujuan tempahan sewa.
Sebarang pertanyaan, sila SMS/Whatsapp ke 013 - 242 9642
  • *Sekiranya bilangan hari sewaan anda tidak berada dalam senarai di atas, sila pilih 'Lain-Lain' dan tulis keterangan di bawah.
  • / /
    Sila masuk kan tarikh cadangan daftar masuk anda. Daftar masuk paling awal Adalah jam 02:00PM.
  • / /
    Sila masuk kan tarikh cadangan daftar keluar anda. Daftar keluar selewat-lewatnya jam 12:00PM
  • *Sila nyatakan di sini, sekiranya kategori sewaan anda tiada dalam pilihan di atas.
  • Sila isikan nama individu yang boleh dihubungi.
  • - -
    Sila isikan nombor telifon yang boleh dihubungi.
  • Sila masuk kan alamat email yang masih aktif untuk tujuan komunikasi.
    Sila masuk kan alamat email anda sekali lagi di ruang 'Pengesahan email'.
  • Sila pilih cara bayaran pilihan anda.
  • *Sila upload gambar kad pengenalan untuk pengesahan
  • TERMA & SYARAT RAUDHAH HOMESTAY KANDIS
    Check in Adalah dari pukul 2 petang & Check out adalah pukul 12 tengahari @ paling lewat pukul 1 petang setiap hari.
    + Penyewaan adalah untuk SEBUAH RUMAH
    + MUSLIM sahaja
    + Makanan & minuman yang HALAL sahaja dibenarkan.
    + Pengesahan tempahan, RM50 untuk DEPOSIT 1MALAM. Deposit dibayar secara bank-in @ cash (no. akaun & alamat akan dimaklumkan kemudian.) Untuk penginapan melebihi 3hari penyewa perlu menandatangani surat perjanjian diantara tuan rumah & penyewa Homestay.
    + Check out melebihi 1 tengahari, caj akan dikenakan RM15/jam @ bayaran penuh jika selepas jam 6ptg dan bergantung kepada budi bicara tuan rumah.
    + Kunci boleh diambil pukul 12 tengahari pada tarikh check in & bayaran penuh diperlukan semasa penyerahan kunci, dan deposit akan dipulangkan semasa check out (keluar)
    + Deposit @ bayaran penuh tidak akan dikembalikan sekiranya anda ingin memBATALkan tempahan.
    + Dilarang membawa binatang peliharaan.
    + Dilarang membuat bising yang boleh mengganggu ketenteraman penghuni lain,
    + Penghuni hendaklah mematuhi segala peraturan yang ditetapkan oleh pihak penyelenggaraan/berkuasa setempat.
    + Perabot serta barangan di dalam rumah boleh digunakan dengan sebaik baiknya. Tanpa melakukan sebarang kerosakan.
    + Sebarang kerosakan hendaklah dilaporkan dengan kadar segera.
    + Tidak menggunakan atau membenarkan homestay digunakan untuk kegiatan haram, menyalahi undang-undang atau tidak bermoral, sama ada perniagaan atau perdagangan dan perjudian, memberi perlindungan kepada pesalah undang-undang dalam apa jua bentuk sekali pun.
    + Pihak pengurusan RAUDAH Homestay KANDIS tidak akan bertanggungjawab di atas segala kejadian yang tidak diingini berlaku/kemalangan sepanjang penginapan.
    + Sila pastikan segala barang-barang Homestay kami berada pada tempatnya. Jika berlaku sebarang kerosakan atau kehilangan semasa tempoh penyewaan, pihak kami berhak untuk meminta gantirugi dari wang deposit (cagaran) yang diberikan.
    + PIHAK KAMI BERHAK MEMBATALKAN PENYEWAAN DENGAN SERTA MERTA JIKA DIDAPATI PENYEWA TELAH MELANGGAR PERATURAN KAMI.
    SILA BACA DENGAN TELITI & FAHAM. TERIMA KASIH
    untuk maklumat lanjut sila hubungi kami :
    013-2429642 (ustaz Yie )
Powered byEMF HTML Contact Form
Report Abuse