Retur & återköp
Fyll i formuläret nedan för dina returer. Om du har ett MC-Autodatas premiumkonto så prioriteras ditt ärende.

Det är viktigt att du är så precis och exakt som möjligt i din beskrivning samt att bilderna du laddar upp har så bra kvalité och upplösning som möjligt.
  • Vid val av banköverföring kommer MC-Autodatas kontakta dig för vidare information.
  • Service & underhållsinformation

    Vid anspråk på reklamation/garanti gällande kontantnotor över 1000,00 SEK måste nedanstående information anges och delas med MC-Autodatas. Skulle informationen ej vara fullständig kommer din förfrågan att förkastas.
  • / /
  • MC-Autodatas förbehåller rätten att neka tillgång till tjänsten utan att det behöver finnas en anledning. MC-Autodatas förbehåller sig även rätten till att polisanmäla brottsliga aktiviteter såsom bedrägeri och liknande. Jag godkänner även angivna köp & kontovillkor. MC-Autodatas kan komma att granska och verifiera uppgifterna mot folkbokföringen/fordons databaser. Eventualla återbetalningar till bankkonto eller till ditt konto hos MC-Autodatas sker endast t o m dag 14 efter utförd beställning/bokning. Observera att MC-Autodatas tar ut en returavgift om 25% 7 dagar efter kontantnotan är utfärdad. Eventuella transaktionsavgifter avdrages på summan som återbetalas utöver returavgiften. Du kan bli skyldig att betala en felsökningsavgift enligt gällande prislista om felet inte går att härleda till en tidigare reparation/service vid ett garantiärende/reklamation. Samtliga och övriga köpvillkor tillämpas.
Powered byEMF Online Survey
Report Abuse